Kaderwedstrijd Vorden

De kaderwedstrijd in Vorden verliep anders dan we gehoopt hadden. Door de storm konden we niet met de trailer rijden maar gelukkig mochten we met Imke meerijden naar Vorden. Onze starttijd kon gelukkig verplaatst worden. We moesten nu starten tussen alle toppers van de Grandprix en ik was flink onder de indruk.  Doordat ik wat spanning bij mezelf voelde gingen er wat dingen fout in de proef. Ik was niet goed geconsentreerd en maakte zelf fouten waardoor onze score bleef hangen op bijna 65%.  Na Odense was ik  tevreden over Emerio’s Ureka zijn gedrag en we gaan nu verder trainen om in Roosendaal onze beste kant te laten zien.  Na de wedstrijd zijn we op maandag lekker over de renbaan gegaan voor de ontspanning en in de middag is Reinoud Koppert van Paardenmassage Reinoud Koppert ID komen behandelen.  Fijn dat ik altijd op Reinoud zijn hulp kan rekenen ook als het niet om de behandeling van ID gaat.  Bij FDE in Belgie was hij er om mij te helpen bij de prijsuitreiking!!

Related Posts

Leave a Reply!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *