WDM Lier U25 was top!!

Het World Dressage Masters concour in Lier België was een super mooi concour.

We waren met een aantal Nederlanders in alle rubrieken goed aanwezig. In de U25 lieten we ons beste kant zien en beide dagen waren we goed genoeg voor podium plaatsen.

De eerste dag was Emerio’s Ureka super heet maar liep hij het  draf en stap stuk super. In het galop gedeelte kwamen helaas 2 grote fouten omdat hij echt te heet was. Maar met een score van 67.67% eindigde we toch nog op een 3de plaats en mochten we  de kur rijden de dag erna.

De dag van de  Kür op muziek had Ureka echt last van de muziek. Hij vindt het rijden met muziek niet fijn en is dan altijd super gespannen. Die dag ook, want hij ziet en hoort  alles wat er om de ring gebeurd. Helaas 2 grote schrik momenten waardoor er een paar lijnen in de kür niet goed getoond warden, maar werderom hadden we weer de 3de plaatst gehaald en deze dag waren we zelfs de beste Nederlandse combinatie.

Al met al een super concour voor ons dus!!!

Related Posts

Leave a Reply!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *