Over Mij

Samen met mijn eerste paard, Toine, reed ik succesvol wedstrijden. Onze beloning kwam toen ik werd opgenomen in het Rabobank talentenplan. Naast Toine kreeg ik Troy en met hem ben ik junioren gaan rijden onder begeleiding van Yessin Rahmouni. Ook met Troy werd ik opgenomen in het Rabobank talentenplan.  

Omdat ik youngriders wilde rijden werden deze paarden verkocht en kreeg ik Ureka alias ID. Op dat moment volgde ik de opleiding Masterclass aan NHB Deurne. Voor de opleiding ben ik verhuist naar Academy Bartels waar ik getraind werd/wordt door Tineke Bartels. Met ID werd ik opgenomen in het B kader youngriders.  

Door veel doorzettingsvermogen en het geduld van mijn trainers zijn we gekomen tot waar we nu zijn, Grandprix en kaderlid U25 met een internationale talenten status van het NOC*NSF. Samen met ID heb ik meerdere mooie concoursen mogen rijden zoals CHIO Rotterdam, het NK en diverse internationale wedstrijden. In de subtop wedstrijden heb ik verschillende malen de winst op mijn naam mogen schrijven en ook internationaal meerdere top 10 resultaten weten te behalen.

Tijdens Flanders Dressage Event won ik samen met ID brons in de U25. Het A kader en EK U25 is ons nieuwe doel!